• Changsha Top-Auto Technology Co., Ltd
    Κράχτης του Richard
    Τα τέλεια προϊόντα, η ποιότητα είναι αρκετά καλά. Θα το αγοράσει πάλι όταν το χρειαζόμαστε. Δροσίστε…
  • Changsha Top-Auto Technology Co., Ltd
    John Moran
    Άριστη υπηρεσία. Υψηλός - ποιοτικά προϊόντα. Καλή εντύπωση.
  • Changsha Top-Auto Technology Co., Ltd
    Ahmed Saeed
    θα διατάξει πάλι. Σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθειά σας.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Amy
Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-13615809208
Whatsapp : +8613615809208

Κουτί ελέγχου ανύψωσης με ψαλίδι, πάτημα κουμπιού για έκτακτη διακοπή 60Hz Πλατφόρμες εναέριας εργασίας αριθμός μέρους 1256727

Τόπος καταγωγής China
Μάρκα Genie
Αριθμό μοντέλου 100840GT

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Control Type Push Button Safety Features Emergency Stop Button
Apply For Aerial Work Platforms Part Number 1256727
Type Scissor Lift Parts Products Transport By Air Or By Sea
Usage Aerial Work Platforms
Υψηλό φως

Πίεση κουμπιού ψαλίδι κουτί ελέγχου ανύψωσης

,

Πλατφόρμες εναέριας εργασίας Μέρος 1256727

,

Κουτί ελέγχου ανύψωσης με ψαλίδι 60Hz

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Το κουτί ελέγχου ανύψωσης με ψαλίδι είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί. Είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στις αυστηρές συνθήκες της καθημερινής χρήσης.Το κουτί ελέγχου είναι μαύρο χρώμα και έχει βάρος 15 λίβρεςΟ τύπος ελέγχου με κουμπί πιέσεως εξασφαλίζει τον ακριβή έλεγχο της πλατφόρμας σας, παρέχοντάς σας την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε για να εργάζεστε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του κουτιού ελέγχου είναι η ευκολία χρήσης.Το κουτί ελέγχου έχει επίσης σχεδιαστεί για να είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών εναέριας εργασίας, ώστε να είστε βέβαιοι ότι θα λειτουργήσει απρόσκοπτα με τον υπάρχοντα εξοπλισμό σας.

Εκτός από την ευκολία χρήσης του, το Scissor Lift Control Box έρχεται επίσης με μια σειρά από χαρακτηριστικά που το κάνουν ακόμα πιο ευέλικτο.έχει τη δυνατότητα να εκτυπώσει το λογότυπο της εταιρείας σας στο κουτί ελέγχουΑυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε τον επαγγελματισμό σας και να κάνετε μια διαρκή εντύπωση στους πελάτες σας.

Το κουτί ελέγχου ανύψωσης με ψαλίδι είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για οποιαδήποτε πλατφόρμα εναέριας εργασίας.Είναι ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό κουτί ελέγχου που έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει το έλεγχο που χρειάζεστε για να εργάζεστε με ασφάλεια και αποτελεσματικότηταΕίτε είστε επαγγελματίας στον κλάδο είτε λάτρης του DIY, αυτό το κουτί ελέγχου είναι απαραίτητο για το εργαλείο σας.

Έτσι, αν ψάχνετε για ένα υψηλής ποιότητας κουτί ελέγχου πλατφόρμας που είναι κατασκευασμένο για να διαρκέσει, δεν ψάχνετε άλλο από το κουτί ελέγχου ανύψωσης ψαλίδι.και συμβατότητα με ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών εναέριας εργασίαςΑυτό το κουτί ελέγχου είναι η τέλεια επιλογή για όποιον παίρνει τη δουλειά του στα σοβαρά.


Εφαρμογές:

Το Genie 100840GT είναι ένα αξιόπιστο κουτί ελέγχου που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε ανελκυστήρες ψαλίδι Genie.Είναι ένα προϊόν μαύρου χρώματος που ενσωματώνεται στο μηχάνημα παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλό επίπεδο απόδοσηςΤο Genie PCU είναι εξοπλισμένο με συχνότητα 60Hz, η οποία εξασφαλίζει ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία.

Το κουτί ελέγχου Genie είναι ένα βασικό στοιχείο του ανελκυστήρα με ψαλίδι, και παρέχει έλεγχο των κινήσεων του ανελκυστήρα και των χαρακτηριστικών ασφαλείας.που εξασφαλίζει την ασφάλεια του χειριστή και των εργαζομένων στην εναέρια πλατφόρμα εργασίαςΣε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την άμεση διακοπή όλων των λειτουργιών.

Η Genie PCU είναι ένα ιδανικό προϊόν για ανυψωτικά με ψαλίδι για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.και άλλες τοποθεσίες που απαιτούν πλατφόρμες εναέριας εργασίαςΤο κουτί ελέγχου Genie έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αξιόπιστη και αποτελεσματική λειτουργία σε όλες τις καιρικές συνθήκες και μπορεί να αντέξει σκληρά περιβάλλοντα.

Η Genie PCU είναι εύκολη στην εγκατάσταση, και έρχεται με λεπτομερείς οδηγίες που κάνουν την διαδικασία εγκατάστασης απλή.Είναι ένα ανθεκτικό και μακροχρόνιο προϊόν που απαιτεί ελάχιστη συντήρηση, γεγονός που την καθιστά οικονομικά αποδοτική λύση για τους χειριστές ανελκυστήρων με ψαλίδι.

Συνεπώς, η Genie PCU ή Control Box είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας με εξαρτήματα ανύψωσης με ψαλίδι, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αποτελεσματική και ασφαλή λειτουργία σε αεροπορικές πλατφόρμες εργασίας.Είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε ανελκυστήρες ψαλίδι Genie και είναι εξοπλισμένο με ένα κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης για αυξημένη ασφάλειαΤο Genie PCU είναι ένα ιδανικό προϊόν για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και είναι εύκολο στην εγκατάσταση και συντήρηση.Η Genie PCU είναι η τέλεια λύση για σένα..


Προσαρμογή:

Στους αντιπροσώπους ανταλλακτικών εξοπλισμού ανύψωσης, προσφέρουμε υπηρεσίες προσαρμογής προϊόντων για το Genie PCU 100840GT.

Το Genie PCU 100840GT είναι πιο κατάλληλο για εφαρμογή σε αεροπορικές πλατφόρμες εργασίας.


Υποστήριξη και υπηρεσίες:


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία του προϊόντος:

  • Το κουτί ελέγχου ανύψωσης με ψαλίδι συσκευάζεται σε ένα ανθεκτικό χαρτόνι για να εξασφαλιστεί η ασφαλή μεταφορά.
  • Το κουτί είναι σαφώς επισήμαντο με το όνομα του προϊόντος, τον αριθμό μοντέλου και άλλες σημαντικές πληροφορίες.
  • Μέσα στο κουτί, το κουτί ελέγχου είναι τυλιγμένο με προστατευτικό αφρό για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά κατά τη μεταφορά.

Ναυτιλία:

  • Το κουτί ελέγχου ανύψωσης με ψαλίδι αποστέλλεται μέσω κανονικής χερσαίας αποστολής.
  • Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται με βάση τον προορισμό και το βάρος του πακέτου.
  • Οι πελάτες θα λάβουν έναν αριθμό παρακολούθησης μόλις το πακέτο τους έχει αποσταλεί.
  • Οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τον προορισμό, αλλά οι πελάτες μπορούν να περιμένουν το πακέτο τους να φτάσει εντός 5-7 εργάσιμων ημερών.

Γενικά ερωτήματα:

  1. Ποιο είναι το εμπορικό όνομα αυτού του κουτιού ελέγχου ανύψωσης με ψαλίδι;

    Απάντηση: Το εμπορικό σήμα αυτού του κουτιού ελέγχου ανύψωσης με ψαλίδι είναι Genie.

  2. Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του κουτιού ελέγχου;

    Απάντηση: Ο αριθμός μοντέλου αυτού του κουτιού ελέγχου ανύψωσης με ψαλίδι είναι 100840GT.

  3. Πού κατασκευάζεται αυτό το κουτί ελέγχου ανύψωσης με ψαλίδι;

    Απάντηση: Αυτό το κουτί ελέγχου ανύψωσης με ψαλίδι κατασκευάζεται στην Κίνα.

  4. Ποια είναι η τάση του κουτιού ελέγχου;

    Απάντηση: Η ονομαστική τάση αυτού του κουτιού ελέγχου ανύψωσης με ψαλίδι είναι 24 βολτ DC.

  5. Είναι αυτό το κουτί ελέγχου ανυψωτήρα για ψαλίδι συμβατό με όλα τα ανυψωτήρα για ψαλίδια Genie;

    Απάντηση: Αυτό το κουτί ελέγχου ανύψωσης ψαλίδι είναι συμβατό με τις περισσότερες ανύψωσης ψαλίδι Genie,αλλά είναι πάντα καλύτερο να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο προϊόντος ή έναν ειδικευμένο τεχνικό για να βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατό με το συγκεκριμένο μοντέλο σας.